Om Personalstark

Personalstark är en webbplats för dig som vill utveckla ditt företag genom ny kompetens eller befintlig personal.

Vet du inte var du ska börja? Lugn. Här hittar du guider, mallar och tips som gör det enkelt att komma igång och arbeta strategiskt med att hitta nya medarbetare men också att utveckla de medarbetare ni redan har.

Webbplatsen Personalstark drivs av Verksamt och Tillväxtverket. Informationen har tagits fram i samarbete med en HR-expert och Tillväxtverket ansvarar för informationen om inget annat anges.

Kakor som används på webbplatsen

Personalstark använder kakor för att göra ditt besök bättre. För att tjänsten ska kunna förbättras och kakor aktiveras måste du aktivt godkänna detta.

På webbplatsen används tredjepartskakor för att föra statistik över och utvärdera besökares generella användarbeteende. Personalstark använder Google Analytics som analysverktyg och Hotjar för att förstå användarbeteende.

Du kan själv välja att ta bort samtliga kakor i din webbläsare.

Kaka från Personalstark.se: Personalstark sätter en förstapartskaka för att veta om du godkänt kakor. Denna kaka används för att aktivera Hotjar. Kakan sparas 1 år i webbläsaren. Kakor från Google Analytics sätts automatiskt när du surfar in på Personalstark.

Kakor från Google Analytics: De uppgifter som spåras av de kakor som Google Analytics använder är bland annat data om kakans ID, webbläsare och vilka sidor användaren besöker. Kakor från Google Analytics sparas upp till 26 månader i din webbläsare. Denna information sparas för att identifiera antalet besökare, om användare återkommer till Personalstark och vilka länkar besökaren klickar på. För att värna om din integritet används IP-anonymisering vid datainsamlingen.

Läs mer om IP-anonymisering i Google Analytics på Googles webbplats

Kakor från Hotjar: Hotjar sparar ner ett anonymt id i användarens webbläsare för att kunna samla in data om användarens beteende. Denna information sparas för att bland annat kunna följa upp vad användaren tycker om tjänsten i anonyma formulär.

Kontakta Tillväxtverket vid frågor

Du kan göra inställningar i din webbläsares säkerhetsinställningar så att du antingen inte tar emot några kakor alls eller att du får en fråga varje gång en webbplats försöker placera en kaka på din dator.

I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats